Izbjeljivanje zubi Đakovo

Naši će Vam stručnjaci ponuditi Izbjeljivanje zubi Đakovo, postupak koji je u svijetu čest, ali i jedan od najtraženijih postupaka kozmetičke stomatologije. Izbjeljivanje zubi vraća boju prirodnih zubi. Ono može biti vanjsko ili unutarnje. Kod unutarnjeg izbjeljivanja vodikov peroksid ulazi u otvor na zubu s unutarnje strane zuba i radi se samo na zubima koji su promijenili boju, tzv. avitalnim zubima. Unutarnjem izbjeljivanju pristupa se samo onda kada je napunjen korijenski kanal te time izoliran od krune zuba. Kod vanjskog se izbjeljivanja pak na vanjsku površinu zuba nanosi pripravak koji prodire kroz caklinu i izbjeljuje zub.

METODE IZBJELJIVANJA

  • GEL IZBJELJIVANJE
  • IZBJELJIVANJEM POMOĆU UDLAGA

Za metodu izbjeljivanja koristimo karbamid peroksid koji reagira s vodom te time nastaje vodikov peroksid čiji oksidans prodire u poroznost prutićaste kristalne strukture cakline i razgrađuje naslage mrlja u zubnoj kosti. Svi su pripravci, kojima se izbjeljuju zubi bez obzira bili oni unutarnji ili vanjski, bazirani na hidrogen peroksidu i karbamid peroksidu. Stoga, ako Vam je dosta žućkastih zubi kojih se sramite, u našoj ćete ordinaciji dobiti ono što ste oduvijek i sanjali, lijepe i bijele zube koje ćete ponosno pokazivati.

O UZROCIMA DISKOLORACIJE ZUBI

Kad osoba stari, zubi često postaju tamniji. Zbog promjena u mineralnoj strukturi zuba caklina postaje porozna i zubi sve više gube svoju lijepu bijelu koloraciju i postaju tamnijima ili žućima. Uzroci diskoloracije mogu biti: genetika, fluroza, duhan, starost zubi (nakon pedesete godine postaju sve tamniji), loša higijena zubi, hrana bogata jakim sadržajem pigmenta i sl. Ako vam je dosta sustegnuta smijeha u društvu te se sramite nasmijati zbog Vaših zubi, posjetite nas i prepustite se našim stručnjacima tako da dođete na Izbjeljivanje zubi Đakovo koje će vam pružiti rješenje za sve vrste diskoloracije zubi.